Koti / Yhteistyötilat

Yhteistyötilat

Eläinten hyvinvointi

Yhteistyötiloillamme eläinten hyvinvointi on ensisijainen perusarvo. Eläimiä kohdellaan kunnioittaen tarjoten parasta mahdollista hoivaa, sekä ravintoa koko elinkaaren ajan.

GMO-vapaa ja lisäaineeton ravinto

Ravintona eläimille tarjotaan kotimaisia luomurehuja. Kaikenlaiset lisäaineet, geenimuuntelu tai lisähormonit eivät kuulu yhteistyötilojemme toimintaperiaatteisiin.

Paras laatu

Me tarkistamme tuotteiden alkuperän ja laadun puolestasi ja takaamme parhaan mahdollisen vaihtoehdon – ilman, että sinun tarvitsee käyttää aikaasi lihatiskillä tai netissä surffaillen.

Farmin nauta

Nautamme kasvavat tiloilla vapaasti laiduntaen ja talvisin pihatoissa ulkoillen. Naudasta huolehditaan vasikasta aikuiseksi mahdollistaen lajin- ja luonnonmukaisen käyttäytymisen. Ravinnoksi käytettävä rehu kasvatetaan itse ilman teollisia lisäaineita. 

Farmin broileri

Broilerimme tulevat luomutilalta, jossa huolehditaan tipujen hyvinvoinnista – munakennojen hautomisesta kuoriutumiseen ja täysikasvuiseksi asti. Kesäisin ne saavat liikkua vapaasti ulkona, kuitenkin suojassa yöllisiltä saalistajilta. Broilerit kasvatetaan omalla tiloilla kasvatetulla luomurehulla.

Farmin possu

Possumme tulevat luomutilalta, jossa rehuina käytetään omilla pelloilla viljeltyjä vilja- ja valkuaiskasveja mm. vehnää, ohraa, kauraa, härkäpapua, hernettä ja ruista. Possut pääsevät kesäksi ulkotarhaan, jossa ne ovat myös nähtävillä vierailijoille.