Koti / testitxotesivu

Sold out

159,90€ ENNAKKOTARJOUSSäästä 30,90€


Nyt sitä saa! Nimittäin Farmin vapaasti kasvatettua nautaa, broileria ja possua - suoraan paikallisilta pientuottajilta! Odotetut toimitukset alkavat. Farmin sekalajitelma on nyt ennakkotilattavissa ja näyttää siltä, että ensimmäiset toimituserät myydään vauhdilla loppuun. Tee tilaus NYT tai saatat jäädä ilman - näitä ei riitä kaikille!

Farmin sekalajitelmasta löydät kotimaisilla pientiloilla vapaasti kasvanutta nautaa, broileria ja possua - kaikkia näitä suoraan koti-ovelle kannettuna!

LAJITELMAN SISÄLTÖ

 • Lajitelma sisältää 100% vapaasti kasvatettua kotimaista naudanlihaa, broileria ja possua
 • Tuotekuvat ovat viitteellisiä ja lajitelman tarkat tuotesisällöt ja pakkauskoot vaihtelevat saatavuuden mukaan, mutta pyrimme pitämään ne mahdollisimman sopivina eri kokoisiin kotitalouksiin!
 • Opastamme jokaisen tuotteen valmistuksen ja tarjoamme monipuolisesti maukkaita reseptejä eri tuotteillemme
 • Tuotteet tulevat pakastettuna, jotta raaka-aineet pysyvät tuoreina käyttövalmiuteen asti. Opastamme lihojen säilytyksessä ja valmistamisessa!
 • Yhden annoksen hinta on noin 4,2€

KUMPI KOKO?

 • Keskikokoinen lajitelma (3,5-5kg) on sopiva pienille kotitalouksille. Se on mitoitettu riittämään yhdelle henkilölle 30 ruoka-annoksen verran tai kahdelle henkilölle 15 annoksen verran.
 • Suuri lajitelma (7-10kg) on sopiva keskikokoisille ja suurille kotitalouksille. Lajitelma on mitoitettu kahdelle henkilölle 30 ruoka-annoksen verran tai neljälle henkilölle 15 annoksen verran.

Yhdestä sekalajitelmasta valmistat esimerkiksi KAIKKI seuraavat liharuuat:

 • 3 annosta FARMIN paistettua kananpojanrintaa ja kirveliporkkanoita & itämainen riisi
 • 3 annosta FARMIN Mozzarellalla ja harissalla kuorrutettua kananpojanrintaa & itämainen riisi
 • 4 annosta FARMIN Thai kana-nuudelikeitto
 • 4 annosta FARMIN Bolognaise-kastike & muusi
 • 4 annosta FARMIN Marokkolainen lihapata naudan kuutiosta & couscous tai keitetyt perunat
 • 4 annosta FARMIN Unkarilainen naudanliha-kasvismuhennos eli Pörkölt & keitetyt perunat
 • 4 annosta FARMIN Jauhelihakeitto
 • 4 annosta Farmin ulkofileepihvit & uunissa paahdettua parsakaali & maalaislohkoperunat

Ja tämä on vain havainnollistava esimerkki mitä voit yhdestä sekalajitelmasta valmistaa. Lajitelman mukana saat yli 20 huippukokkien laatimaa helppoa ja herkullista reseptiä - ohjeet ovat selkokielellä joten onnistut varmasti! Tai ehkäpä haluat loihtia oman bravuurisi ja jakaa reseptin Farmin -yhteisössä? Arvomme kuukausittain reseptejä jakaneiden kesken herkullisia tuotepalkintoja! 

Tee sinäkin parempi valinta - se on nyt helpompaa kuin koskaan. Syöt lihaa joka tapauksessa, joten mikset kokeilisi. Testaa ensin ja ota sitten osaksi arkea. Mikäli et ole tyytyväinen syystä tai toisesta, saat rahasi takaisin. 

MIKÄ FARMIN?

“Mikä tämä Farmin oikein on ja miten te voitte myydä vapaasti kasvatettua lihaa näin edullisesti?”

“Voiko tuo olla firmalle edes kannattavaa?”

"Kuluttajat ovat yhä kiinnostuneempia siitä mistä ruoka oikeasti tulee ja kuinka se on tuotettu - harva ruuhkavuosiaan viettävä kuitenkaan ehtii tai jaksaa ajella työviikon päätteeksi kovin kauas lihan perässä, vaikka sinänsä kiinnostusta olisi. Suuret lihatalot taas pyrkivät riistämään tilallista ja polkemaan jatkuvasti hintoja tuottajan suuntaan.Tästä syystä Farmin perustettiin, ratkaisuksi havaittuun ongelmaan."

Farmin perustaja, Henri

"Haluamme, että mahdollisimman moni pääsee testaamaan palvelua ensin matalalla kynnyksellä, toteaa hyväksi ja ottaa sitten osaksi arkea. Vapaasti kasvaneelle ja eettisesti tuotetulle lihalle on valtava kysyntä, ostaminen on kuitenkin ollut haastavaa. Farmin perustuu siihen että teemme kaiken äärimmäisen helpoksi sekä kuluttajalle että pientuottajalle – eli mahdollistamme tämän paremman valinnan, suoraan pellolta pöytään - periaatteella! "

Farmin perustaja, Oskari

"Missiomme on muuttaa suomalaisten ruokailutottumuksia pysyvästi paremmaksi ja samalla tukea paikallisia pientiloja, joille eläinten hyvinvointi on prioriteetti numero yksi. Olemme saaneet paljon kiitosta sekä asiakkailta että tiloilta alusta asti. Tämä on mielestäni aivan huippujuttu, ja olen ainakin valmis laittamaan itseni likoon, jotta vastuullinen liha löytäisi säännöllisesti tiensä suomalaisten ruokapöytiin myös jatkossa!"

Farmin perustaja, Henri

Haluamme tukea paikallisia tuottajia, jotka ovat sitoutuneet huolehtimaan eläinten hyvinvoinnista.

Tilojen laadukas hoito takaa muun muassa eläimen fyysisen ja psyykkisen terveyden, sekä normaalin kasvun.

Haluamme jatkuvasti kehittää ja löytää uusia tapoja toimia kestävämmin yhdessä yhteistyötilojemme kanssa.  

Mitä vielä odotat?

Tue paikallista pientuotantoa ja klikkaa testilajitelma ostoskoriisi NYT!

Jos kuhnailet, jäät luultavasti ilman.

SEURAA MATKAAMME INSTAGRAMISSA
@FARMIN_FI

https://www.instagram.com/p/CI_OpeZj_7R/?utm_source=ig_web_copy_link