Koti / FARMIN

Meistä

"Haluamme kasvattaa tietoutta lihataloudesta ja ennen kaikkea löytää uusia ja kestävämpiä ratkaisuja yhdessä lähituottajien, sekä teidän kanssanne."

Keitä me olemme

Olemme joukko intohimoisia ruoanlaittajia, jotka etsivät jatkuvasti kestävämpiä ratkaisuja kulutuksessamme elämän eri osa-alueilla. Puhdas ja terveellinen ravinto on meille ehdottomasti yksi tärkeimmistä valinnoista.

FARMIN idea lähti tarjonnan puutteesta, sillä vaihtoehdot markkinoiden johtavilla ruokaketjuilla ovat edelleen rajallisia, sekä hitaasti mukautuvia kasvavaan kysyntään. Me haluamme tukea paikallisia lähituottajia, jotka panostavat eläinten hyvinvointiin avoimella elinympäristöllä ja orgaanisella ravinnolla – tuomalla nämä vaihtoehdot mahdollisimman vaivattomasti jokaisen kotiovelle.

Yhteinen matka

Haluamme kasvattaa tietoutta lihataloudesta ja ennen kaikkea löytää uusia ja kestävämpiä ratkaisuja yhdessä lähituottajien, sekä teidän kanssanne. FARMIN tilaajana kuka tahansa kotitalouden koosta riippumatta voi suunnitella ruokailunsa omien tarpeidensa mukaisesti. Tarjoamme helppoja vinkkejä ja maukkaita reseptejä kohti ravintorikkaampaa ruokavaliota ja tiedostavampaa kulutusta. 

YHTEISTYÖTILAT

Eläinten hyvinvointi

Yhteistyötiloillamme eläinten hyvinvointi on ensisijainen perusarvo. Eläimiä kohdellaan kunnioittaen tarjoten parasta mahdollista hoivaa, sekä ravintoa koko elinkaaren ajan.

GMO-vapaa ja lisäaineeton ravinto

Ravintona eläimille tarjotaan kotimaisia luomurehuja. Kaikenlaiset lisäaineet, geenimuuntelu tai lisähormonit eivät kuulu yhteistyötilojemme toimintaperiaatteisiin.

Paras laatu

Me tarkistamme tuotteiden alkuperän ja laadun puolestasi ja takaamme parhaan mahdollisen vaihtoehdon – ilman, että sinun tarvitsee käyttää aikaasi lihatiskillä tai netissä surffaillen.

ESIMERKKITILOJA

  • LAIDUN HEREFORD

    Laidun Hereford on pitkät perinteet omaava kahden emolehmäkasvattajan tila Pohjanmaalta. Perusarvoihin kuuluu eläinten hyvinvoinnista huolehtiminen. Nauta saa kasvaa luonnollisissa olosuhteissa vasikasta aikuiseksi - nauttien parasta mahdollista hoivaa ja ravintoa. Näin varmistetaan lajinmukainen käyttäytyminen ja stressitön elinympäristö takaa turvalliset olosuhteet - eläintä kunnoittava kohtelu on tilalla itsestäänselvyys.

  • SKOGSJÖ GÅRD

    Luomusikalasta löytyy päivänvalon mahdollistavat suuret ikkunat ja kesäkaudella possuilla on omat ulkoilutilat joissa on tilaa temmeltää. Luomupossut saavat liikkua vapaasti jopa porsituksen aikana.Luonnonmukainen rehu sisältää luonnollisella tavalla viljeltyjen kasvien lisäksi myös luomukivennäisaneita ja vitamiineja. Skogsjö Gårdin tilalla possut nauttivat viljaa, herneitä, papuja, rypsiä –  ja suurin osa on peräisin ihan omalta pellolta.

  • L´UOMU NOKKA

    On kolmesta kasvatustilasta koostuva luomubroilerin tuottaja ja L´Uomu Nokka ensimmäinen Suomessa jatkuvassa tuotannossa kasvanut luomukananpoika. Tiivis ja intohimoinen tiimi tekee töitä tämän arvokkaan asian eteen. Tavoitteena on tuoda Sinulle jotain ainutlaatuista ruokapöytääsi ja taata että L’Uomu Nokalla on hyvä elämä. Olet mitä syöt - kuten vanha viisaus sanoo!

FARMIN nauta

Nautamme kasvavat tiloilla vapaasti laiduntaen ja talvisin pihatöissa ulkoillen. Naudasta huolehditaan vasikasta aikuiseksi mahdollistaen lajin- ja luonnonmukaisen käyttäytymisen. Ravinnoksi käytettävä rehu kasvatetaan itse ilman teollisia lisäaineita. 

FARMIN broileri

Broilerimme tulevat luomutilalta, jossa huolehditaan tipujen hyvinvoinnista – munakennojen hautomisesta kuoriutumiseen ja täysikasvuiseksi asti. Kesäisin ne saavat liikkua vapaasti ulkona, kuitenkin suojassa yöllisiltä saalistajilta. Broilerit kasvatetaan omalla tiloilla kasvatetulla luomurehulla.

FARMIN possu

Possumme tulevat luomutilalta, jossa rehuina käytetään omilla pelloilla viljeltyjä vilja- ja valkuaiskasveja mm. vehnää, ohraa, kauraa, härkäpapua, hernettä ja ruista. Possut pääsevät kesäksi ulkotarhaan, jossa ne ovat myös nähtävillä vierailijoille.

Toimitusalue

Voit tarkastaa toimitusalueet tuotekohtaisesti tuotesivuilta!

Autamme mielellämme, mikäli sinulla herää kysyttävää! 
Asiakaspalvelu chat avoinna arkisin klo 8-16.

info@farmin.fi 

 

 

FARMIN 
Ratinankuja 1 MOW Supernova,
33100 Tampere 

USEIN KYSYTTYÄ

Ota yhteyttä