Koti / Meistä

Meistä

Keitä me olemme

Olemme joukko intohimoisia ruoanlaittajia, jotka etsivät jatkuvasti kestävämpiä ratkaisuja kulutuksessamme elämän eri osa-alueilla. Puhdas ja terveellinen ravinto on meille ehdottomasti yksi tärkeimmistä valinnoista.

Farmin idea lähti tarjonnan puutteesta, sillä vaihtoehdot markkinoiden johtavilla ruokaketjuilla ovat edelleen rajallisia, sekä hitaasti mukautuvia kasvavaan kysyntään. Me haluamme tukea paikallisia lähituottajia, jotka panostavat eläinten hyvinvointiin avoimella elinympäristöllä ja orgaanisella ravinnolla – tuomalla nämä vaihtoehdot mahdollisimman vaivattomasti jokaisen kotiovelle.

"Haluamme kasvattaa tietoutta lihataloudesta ja ennen kaikkea löytää uusia ja kestävämpiä ratkaisuja yhdessä lähituottajien, sekä teidän kanssanne."

-Farmin tiimi

Yhteinen matka

Haluamme kasvattaa tietoutta lihataloudesta ja ennen kaikkea löytää uusia ja kestävämpiä ratkaisuja yhdessä lähituottajien, sekä teidän kanssanne. Farmin tilaajana kuka tahansa kotitalouden koosta riippumatta voi suunnitella ruokailunsa omien tarpeidensa mukaisesti. Tarjoamme helppoja vinkkejä ja maukkaita reseptejä kohti ravintorikkaampaa ruokavaliota ja tiedostavampaa kulutusta. 

Yhteystiedot

Autamme mielellämme, mikäli sinulla herää kysyttävää!

info@farmin.fi 

+358 449862618

Farmin, Ratinankuja 1 MOW Supernova,

33100 Tampere