Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Historian havinaa ja tulevaisuuden suunnitelmia

 

Muuttaessamme Farmilla oli asuin-ja rantarakennuksen lisäksi navetta sekä pihatto. Navetta ja pihatto olivat olleet pitkään ilman asukkaita ja muutomme myötä pihattoon muuttivat "haikkislehmät"  ja navettaan hevoset. 

Kesän eläimet olivat lähinnä laitumella ja talveksi oli tarkoitus tehdä hevosille pikaisesti kolme karsinaa. Kuitenkin toisena päivänä muutosta pienin ponimme loukkasi jalkansa vakavasti ja se jouduttiin lopettamaan. Kaksi hevosta saivat väliaikaisen tallipaikan navetan välivarastosta, jossa korkeus riitti hyvin isollekin hevoselle. Kuitenkin korkeus muualla navetassa oli liian matalalla hevostalliksi, joten korkeutta jouduttin nostamaan.

Päärakennukseen teimme jonkin verran remonttia ja ennen näkemätöntä onkin, että tällä kertaa talo remontoitiin ennen hevostallia.

Farmin hevosmäärä vaihtelee, mutta karsinapaikkoja on neljä. 

Unelma on, että saisimme pihasta ja rakennuksista sellaiset, joista olemme haaveilleet. Nyt kuitenkin emännällä alkaa usean vuoden osatyökyvyttömyyseläkkeen jälkeen olla halu kokeilla jotain erilaista, jotain työtä jota voi tehdä ja työtä jolla on "jokin tarkoitus". Aika näyttää mitä tuleman pitää!

 

 

©2019 Farmin - Tila Lapissa - suntuubi.com